SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 3. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 3. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira upozna ostale goste pansiona. Kad počne razgovor s njima, shvati da su podijeljeni u dvije skupine oko stola za kojim večeraju. Mali kućni rat odražava veliki rat od kojega su očito svi pobjegli. Sira počne pomagati Jamili, kućnoj pomoćnici, u poslu. Jednoga dana čisteći ispod Andrésova kreveta, a on je jedan od gostiju, otkrije kutiju s lažnim putovnicama.

Sira pokuša ucijeniti Andrésa kako bi joj pomogao u bijegu iz Maroka, ali on ne popušta ucjeni. Sira se oporavlja i spremna je potražiti posao uz Candelarijinu pomoć. No Sira više ne može raditi ono što joj Candelaria predloži, primjerice kao frizerka. Sutradan Candelariji se podere suknja i Sira je vješto zakrpa.

Candelaria otkrije da je Sira nadarena za šivanje i naruči ogrtač. Candelaria ga pokazuje gostima na večeri i svi su zadivljeni. Žene u pansionu naruče od Sire svu odjeću. Candelaria vidi veliku priliku u Sirinu talentu, te ona počne šivati ženama iz pansiona…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button