SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 2. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 2. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Ramiro i Sira dolaze u marokanski grad Tanger i otkriju njegovu egzotičnost. Odlaze svaki dan na večeru, u skupe hotele, piju u najboljim barovima i restoranima, te upoznaju mnoge ljude uz koje uče novi način života visokoga društva. S vremenom Sira se počinje brinuti jer nema vijesti o tvrtki s kojom je Ramiro razgovarao o otvaranju poslovnice. Siru zamaraju svakodnevni izlasci i smeta joj kako Ramiro bestidno gleda druge žene.

A i novac koji Ramiro troši. Jedne večeri Siri nije dobro i ostane u hotelu dok Ramiro odlazi sam u zabavu. Sira ga zatekne pijanog u baru. Kako se i dalje ne osjeća dobro, odluči posjetiti liječnika te sazna da je trudna. Vraća se u hotel da to javi Ramiru. Njega više nema, odnio je sav novac i nakit koji joj je ostavio otac. U strahuz od Ramirovih vjerovnika, Sira se spakira i pobjegne iz hotela, tužna i uznemirena…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button