I bogati plačuSerije

I bogati plaču 52. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 52

Sadržaj epizode:

Soraya se skrije u kupaonici hotelske sobe u kojoj su Mariana i Chícharo. U ruci ima pištolj. Očajna Tamara pokušava kleknuti pred Santiaga i moli ga novac. Mariana kaže Betitu da kad je bila njegovih godina pomogao joj je jedan vrlo dobar čovjek. Govori o g. Albertu.

Luis Alberto nazove Marianu, ali ona se ne javlja. Vivian unosi razdor između njega i Mariane govoreći mu da je ona sigurno negdje s nekim muškarcem. Soraya kaže Roberti da ako se ikada rastane od Víctora, uvijek će moći računati na nju. Víctor je skrivečki sluša. Luis Alberto kaže Federicu da koncern Salvatierra želi biti dio njegove tvrtke u Kini. Soraya se sjeti kako je tražila dijete koje bi tobože bilo sin Mariane i Luisa Alberta.

Santiago i Luis Alberto se vesele kad vide kako dionice koncerna rastu. Víctor i Torres su sigurni da će se uskoro te dionice strmoglaviti i onda će oni kupiti većinu njih. Maskirana Soraya prilazi Eleni i udari je torbicom. Elena se skotrlja niza stube.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button