I bogati plačuSerije

I bogati plaču 51. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 51

Sadržaj epizode:

Britny savjetuje Mariani da još nije vrijeme da Luis Alberto sazna za Betita. Mariana kaže Joséu da želi saznati kako je Betito došao do njegove obitelji. Soraya daje novac Robertinim prijateljima kako bi otišli na njezin rođendan. Soraya kaže Víctoru da će se Luis Alberto i Federico upoznati kod Vivian.

Vivian vodi Luisa Alberta i Federica za kockarski stol. Federico kaže Luisu Albertu da bi koncern Salvatierra mogao biti veliki strateški partner. Becerra preda Mariani karticu s adresom Chíchara Veróna. Mariana pokuca na vrata hotelske sobe. Chícharo otvori. Soraya se skriva iza vrata. Víctor ne dopusti da Uriel i Sofía budu na Robertinoj proslavi jer će doći samo njezini prijatelji.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button