I bogati plačuSerije

I bogati plaču 1. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 1

Sadržaj serije:

Priča počinje u kući obitelji Salvatierra. Luis Alberto u svojoj sobi ima noćnu moru iz vremena kad je bio dijete. Nalazi se na jahti s bratom Matíasom koji se bori da se održi na površini mora. Luis Alberto se trgne iz sna, sjedne i uzme sliku na kojoj je zagrljen s bratom Matíasom. Mariana je mlado siroče. Ona uzima sliku Pedra i Isolde, svoga oca i kume, te ih stavlja na njihovo mjesto. Luis Alberto kocka u tajnom kasinu.

Stanodavac Román prijeti Mariani da će je izbaciti na ulicu ako ne plati stanarinu. Mariana odlazi užurbano na autobusnu stanicu kako bi otišla na posao. Radi kao blagajnica u supermarketu. Luis Alberto plače u kripti gdje počiva njegov brat Matías.

Britny kaže Mariani da ne smije napustiti školu kad se već toliko trudila. Otac Guillermo gleda sliku na kojoj je Alberto u uredu. Na njoj su on, Alberto i Rafael dok su bili djeca. Mariana udari Alfonsa koji ju pokuša dirati.

Odlazi ljutita iz njegova ureda. Mariana dolazi na parkiralište, ugleda g. Alberta na tlu i zove upomoć. Daniela i Elena prepiru se o kontroli nad konzorcijem Salvatierra. Liječnik ih obavijesti da je g. Alberto srećom izvan opasnosti zahvaljujući osobi koja ga je našla i spretno stavila u položaj kojim mu je omogućila disanje.

Inače bi odmah preminuo. Mariana se sjeća djetinjstva kad joj se otac ubio. G. Alberto istražuje gdje živi Mariana. Nju su izbacili iz stana. G. Alberto je pozove na nekoliko dana u svoju kuću. Mariana ga pita zašto se ne slaže sa sinom Luisom Albertom.

Emitiranje: 14.10.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button