SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 4. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 4. Epizoda

Sadržaj sapunice:

S novcem koji je Sira zaradila počinju pripreme za otvorenje krojačnice za visoku modu. Candelaria unajmi stan u luksuznoj zgradi gdje živi starija gospođa sa sinom. Nabavi mode časopise i luksuzno pokućstvo. Inspektor Vázquez dolazi istražiti otkud Siri novac za otvorenje krojačke radionice.

Sira ga sa strahom moli da joj progleda kroz prste i pruži priliku da pošteno radi jedino što zna: šivati. Sirine molbe imaju uspjeh, te je Vázquez pusti da radi u miru, zasad. Vrijeme prolazi, a klijentica nema. Konačno neka njemačka klijentica dođe na njezina vrata kako bi naručila više haljina, čak i kostim za tenis, ali Sira to nikad nije vidjela niti zna sašiti. Sira se vraća u pansion kako bi zamolila Candelarijinu pomoć.

Ali Candelarije ondje nema. Jedan od gostiju pansiona savjetuje joj da potraži slikarskog šegrta u školi lijepih umjetnosti. Ondje Sira upozna Félixa. On joj pomaže s i postaje joj veliki prijatelj. Klijentica je veoma zadovoljna kostimom i preporuči Sirinu radionicu svim prijateljicama. Radionica počinje raditi punom parom i postiže veliki uspjeh.

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button