SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 14. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 14. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira posjeti ured Manuela Da Silve kako bi razgovarala s tajnicom Beatriz nasamo. Sira joj prizna da radi za saveznike. Vraćajući se u hotelsku sobu Sira nađe Beatrizinu poruku na sličici Djevice kojom je poziva da sutradan dođe u crkvu. Ujutro se Sira sastaje s Beatriz, koja joj objasni da Da Silva posluje s više Nijemaca, ali da u ured dolazi samo Herr Weiss.

Navečer se Sira sastane u restoranu s Da Silvom i govori mu o njemačkim klijenticama. Manuel mora nekako zabaviti žene svojih poslovnih partnera pa poziva i Siru na večeru. U uredu Beatriz sluša Manuelov razgovor s Herr Weissom. On Manuelu daje popis osoba koje Manuel treba ubiti. Svi su Englezi. Weiss mu daje i mikrofilm sa svim podacima o njegovim poslovima. Beatriz vidi gdje Manuel skriva mikrofilm i popis imena.

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button