SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 13. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 13. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira dobiva pismo Manuela Da Silve koji je moli da se opet susretnu prije njegova odlaska iz Madrida, navodno zbog zajedničkog posla. Sira pokuša saznati Manuelove političke sklonosti, ali on izbjegava išta reći. Pravi je gospodin i jasno je da ga zanima Sira jer je poziva da upozna njegove tvornice u Portugalu. Sira se ukrcava u “Lusitania Express” za Lisabon.

Ondje na kolodvoru Santa Apolonia dočeka je Joao, vozač g. Manuela. Govori joj o gazdi i situaciji u Portugalu. U Manuelovu uredu, Sira upozna Beatriz Oliveiru, tajnicu Manuela da Silve. Sira razgovara s njome i pokušava izvući informacije o Manuelu. Sira razgledava Lisabon s Joaom i autom koji ima na raspolaganju. Nakon jutarnje kupnje i razgledanja, vozač inzistira da Sira popije kavu u tradicionalnoj kavani.

Dok ona uživa u divnoj kavi, poznato lice ulazi u lokal. Sira se uplaši kad ugleda Marcusa Logana. Marcus joj pokuša prići, a ona pobjegne iz kavane. Ne može dopustiti da je prepozna…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button