SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 12. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 12. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira moli klijenticu da joj pomogne upoznati gđu Sterling koja će prirediti večeru na koju dolazi Manuel da Silva. Marita poziva Siru u kafić s gđom Sterling pod uvjetom da Sira ode s njom na doček nove godine. Sira odlazi s Maritom na doček u madridski kasino. Iznenadi se kada ondje susretne čovjeka koji je prati, a to je Gonzalo, njezin otac. Sira moli oca da ne oda njezin identitet.

Dolazi ponoć, a otac i kći zajedno odbrojavaju zadnje sekunde stare godine. Zagrle se drugi put u životu. Gonzalo moli Siru da se opet vide jer želi obnoviti odnos s njom. Sira se snađe kako bi je gđa Sterling pozvala na večeru. Gonzalo pozove Siru na klavirski recital i ona pristane.

Dolazi u dvoranu i shvati da je nesvjesno ušla u vučju jazbinu. Berta Sterling također je došla na recital, a g. Gonzalo odabire mjesto uz svoje britanske prijatelje.

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button