SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 15. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 15. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira uspije doći u Rosalindinu kuću. Obje se razvesele jer se vide. Sira kaže Rosalindi da mora vidjeti Marcusa, a ona joj kaže da se i on raspitivao za nju. Rosalinda smisli kako će kontaktirati Marcusa preko engleskih prijatelja, ali kaže Siri da mora znati zašto ga treba. Sira joj ispriča da će Manuel ubiti skupinu Engleza, između ostaloga i Marcusa.

Rosalinda ima klub i predloži Siri da iduće večeri dovede Manuela, a ona će dovesti Marcusa. Marcus se pojavi s Rosalindom. Sira mu uspije dati popis imena i zamoli ga da što prije ode. Marcus kaže da ne ide bez nje. Upozori je da je Da Silva vrlo opasan, ali Sira i dalje ne želi ići i ne daje Marcusu razlog. Kako bi natjerala Marcusa da ode iz Lisabona, Sira mu kaže da više ništa ne osjeća prema njemu…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button