I bogati plačuSerije

I bogati plaču 35. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 35

Sadržaj serije:

Mariana kaže Sorayi da će se udati za Luisa Alberta iako se ona s time ne slaže. Luis Alberto kaže Mariani da ju je netko trovao i zato se razboljela. Luis Alberto, Mariana, g. Alberto, dr. Stramessi i Soraya su u Marianinoj sobi.

Soraya glumi da se iznenadila kad je saznala da se sumnja da je Matilde imala veze s Marianinim trovanjem. Tamara i Santiago se poljube. Luis Alberto i Mariana kažu g. Albertu i Leonu da će se vjenčati za tjedan dana u Albertovoj kući. Britny pošalje poruku Santiagu da joj nedsotaje. Tamara odgovori na poruku, a da Santiago to ne zna. Napiše da je on zauzet i da ga pusti na miru.

Uriel kaže Sorayi da León pronevjeruje tvrtkin novac. León kaže Víctoru da se moraju riješiti g. Alberta i da treba nekog liječnika koji je spreman sve učiniti za veliki iznos novca. Sofía ugleda Leóna i Sorayu kako se ljube u hodniku kuće Salvatierra, na vjenčanju Luisa Alberta i Mariane.

Emitiranje: 25.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button