I bogati plačuSerije

I bogati plaču 17. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 17

Sadržaj serije:

Mariana kaže Luisu Albertu da se tata ubio zbog obećanja koje mu je on dao kad je kupio njegovu tvornicu. On je zamoli da odu u Tolucu kako bi im Sandra rekla istinu. Mariana pristane. León kaže Sorayi da je njezin otac Rafael htio kupiti Pedrovu tvrtku. Luis Alberto je zbunjen.

Više ne zna kako je mogao on kupiti tu tvrtku. Britny se sjeća dana kad ju je Polo zaprosio. Soraya kaže Sofíji da su se njezin i Marianin tata poznavali. Soraya zamoli Diega da motri na Marianu. G. Alberto kaže Mariani da je Luis Alberto grozan, ali nikad ne bi lagao.

U Toluci Víctor preda Sandri omotnicu s novcem i pohvali je jer je lagala Mariani. Luis Alberto kaže Mariani da odlazi iz kuće. Ona ga pita odlazi li živjeti sa Sorayom.

Emitiranje: 7.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button