I bogati plačuSerije

I bogati plaču 16. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 16

Sadržaj serije:

Santiago i Britny plešu u nekom klubu. On je gleda i privlačna mu je. Mariana zabrani Luisu Albertu da joj prilazi jer je sigurna da je on ubio njezina oca. León kaže Sorayi da počne tražiti vjenčanicu za vjenčanje. Mariana dolazi u kuću g. Alberta i plače. G. Alberto i Daniela je gledaju.

Santiago kaže Britny da bi se zaljubio u nju, ali prestao je vjerovati u ljubav. Mariana se pakira kako bi otišla iz kuće g. Alberta. Kaže Britny da je Luis Alberto kriv za ubojstvo njezina oca. León i Elena komentiraju Marianinu ljutnju. Luis Alberto gurne pisamce ispod vrata Marianine sobe.

León se sjeti kako je posjetio Pedra Villarreala radi kupnje njegove tvornice umaka. Mariana razgovara sa Sandrom Puente, bivšom zaposlenicom svoga oca. Mariana se vraća iz Toluce i kaže Luisu Albertu da se njezin tata ubio njegovom krivnjom.

Emitiranje: 4.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button