I bogati plačuSerije

I bogati plaču 15. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 15

Sadržaj serije:

León kaže Sorayu da će Mariana zamrziti obitelj Salvatierra, osobito Luisa Alberta. G. Alberto moli sina da se ne poigrava s Marianom jer ona nije kao ostale žene s kakvima se naviknuo družiti. Luis Alberto kaže g. Albertu da voli Marianu i da joj ne može nauditi jer je sretan s njome.

Mariana i Luis Alberto su sretni na pikniku, jedu sendviče i piju šampanjac. Luis Alberto kaže Trini da je zaljubljen u Marianu. Elena kaže g. Albertu da moraju razgovarati o navodnoj vezi Luisa Alberta i Mariane jer Luis Alberto zapravo ne voli Marianu, nego mu je ona zanimljiva jer je nova.

Santiago i radnici okupili su se zbog prigovora Carlosu. Svi su u tekstilnoj tvrtki “La Nortenita”. Mariana iz neke kutije izvadi fascikl Pedra Villarreala. Gleda dokumente o očevoj tvrtki. Iznenadi se kad na jednom ugleda dokumentu potpis Luisa Alberta.

Emitiranje: 3.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button