3 SestreSerije

3 Sestre 23. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 23

Sadržaj:

Kako je Turkan rastgana između svoje majke i Somer, odlučit će u korist Somera. Turkan je odlučna suočiti se sa Somerom o onome što je čula o Mine. Turkan gura Somera u kut da sam sve ispriča. Somer će Turkanino stanje povezati s trudnoćom.

Na kraju će se Turkan i Somer suprotstaviti Turkaninoj tvrdoglavosti. Mine, zainteresirana za odsutnost Turkan i Sommera, saznaje gdje su. Mine saznaje da će je Somer i Ručhan odvojiti od Kiraz, nakon što je pestane dojiti . Mine će pitati Ručhan o tome. Kad se sve potvrdi, Mine uzima dijete i nestaje.

Ručhan i Ozer tragaju za djetetom. Nakon što je vidio svoju dugogodišnju ljubav Sevilaj, Ozer, osjećajući krivnju, namjerava pomiriti sina s njegovom majkom, svojom bivšom ljubavi. Ozer okuplja Mustafu i Sevilaj. Sevilaj odlučuje ostati u Ajvaluku.

Ozer, ne pokazuje znake radosti zbog ove odluke. Derja počinje svoj život u Izmiru s iznenađenjima i ponovno susreće svog srednjoškolskog prijatelja Kana. U hodnicima sveučilišta slučajno susreće zanimljivog profesora.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button