3 SestreSerije

3 Sestre 22. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 22

Sadržaj:

Türkan svjedoči razgovorima Somera i Mine. Türkan, koja saznaje da Somer ima dijete iz njegove veze s Mine te da ih ono do kraja zivota spaja, gotovo je shrvana.Nesrin ponovo osjeca srecu jer se vratila na staro zdravstveno stanje.
Doživjevši živčani slom, Türkan se naljuti na sve na večeri, a posebno na Somera te sve sa stola porazbija.

Ono što je odlučila za sve će biti bolno. Türkan napušta mjesto govoreći da će zaboraviti Somera. Somer nakon sto Turkan ode, ostaje plačući. Turkan osjeća bolove u stomaku. Šta će se nakon ovog šoka desiti?Počinju nesretni dani za Türkan, samo se nadamo da nece izgubiti bebu.

Türkan je u vrlo teškoj fazi odluke! Türkan mora donijeti odluku o razvodu od Somera. Türkan će izabrati ili svoju obitelj ili Somera.Iako Somer sve cini kako bi Turkan ostala pored njega, Turkan ce odluciti kako misli da je najbolje za nju i bebu.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button