3 SestreSerije

3 Sestre 21. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 21

Sadržaj:

Nesrin saznaje da Mine živi u istoj kući s Turkan sa svojom bebom i ne želi Turkan poslati kući. Nesrin i Somer, koji je došao odvesti Turkan u kuću svoje majke, se obračunaju. Türkan, koja svjedoči ovoj svađi, kaže svojoj majci da je trudna.

Mineina sve veća postporođajna depresija doseže razinu koja će naškoditi bebi Kiraz. Dok Ručhan pokušava držati pod kontrolom savki Minein pokret, Türkan, koja je u prvim danima trudnoće, pristupa Mine s razumijevanjem. Ozer smatra reakciju gđe Nesrin na odnos Somera i Mine opravdanom i odlazi razgovarati s Nesrin, govoreći joj da bi trebali biti konstruktivniji. Obitelji odluče zajedno objedovati i proslaviti rođenje unuka.

Somer kupuje ogroman dar za svoju ženu Turkan kao dar za trudnoću. Turkaninu trudnoću odluče sakriti unutar obitelji. Turkanina namjera je preseliti se u njihovu vlastitu kuću prije negoli se smjesti kod Ručhan. Ručhanin plan je poslati Mine od kuće i živjeti s Turkan i Somerom.

Derja svoju tugu nakon Hakanovog odlaska svladava uz prisustvo svojih sestara i Serdara. Kako se bliži vrijeme Serdarovog odlaska fakultet, osjećaj ljubavi između Donuš i Serdara povećava zajedno s pankom rastanka. Sadık saznaje da je njegov brat Fatih razgovarao s Derjom i rekao mu da je on njezin otac.

Hoće li Mine napustiti Somerovu i Turkaninu kuću? Hoće li Ručhan moći zadržati Turkan u vlastitoj kući kako želi? Hoće li Somer i Turkan moći doživjeti sreću iščekivanja svoje bebe?

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button