3 SestreSerije

3 Sestre 20. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 20

Sadržaj:

Nesrin je sada svjesna činjenica. Počinje shvaćati kroz što Türkan prolazi. Strogo upozorava Rüçhan da ne dira Türkan i da je vise nikad ne smije povrijediti niti ražalostiti. Žao joj je što je to shvatila prekasno. Međutim, Türkan je osjetila olakšanje zbog majčine naklonosti.

Nesrin uzima za ruku Turkan i kaze joj da vise ni minut nece ostati u kuci Somerovoj. Derja saznaje da nije usvojena ali i Donus saznaje da je ona usvojeno dijete i da je ona Fatihovo dijete. Mine spaljuje mostove pred Somerovim inzistiranjem da napusti kuću. Ostavlja Kiraz kod kuće i odlazi se zabaviti.

Ali njen povratak kući pun je katastrofe. S druge strane, Nesrin se ovaj put sukobljava sa Somerom. Želi čuti ko je Mine od samog Somera.Mine govori Ruchan ako uspije ponovo osvojiti Somera, hoce li je ponovo prihvatiti? Somer viče na Turkan govoreci joj da ce za njegovo dobro naučiti živjeti zajedno u istoj kuci ona i Mine.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button