3 SestreSerije

3 Sestre 24. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 24

Sadržaj:

Turkan pronalazi izlaz iz vrtloga laži u koje je upala sa Somerom i Mine suočavajući se s njima. No umjesto da bude iskrena, Mine laže kad su njih troje zajedno kako bi ponovno pridobila Somera, aludirajući na to da je njezina veza sa Somerom još uvijek u tijeku.

Nesrin je zabrinuta i znatiželjna jer šalje svoju kćer jedinicu Turkan sa Somerom. Dok Nesrin dijeli svoje osjećaje s Nezahat, one skrivaju Turkanin i Somerov nemir od Sadika. Turkan dolazi po Kiraz, koja je povjerena Nesrin.
Zbog ljubavi prema Someru, Mine poludi i skoči s balkona, što Someru zadaje velike probleme.

Dok su Somer i Turkan osumnjičeni za atentat na Mine, Ručhan se brine o usamljenoj Mine u bolnici, a Turkan brine o Mininom djetetu, Kiraz. Nakon svega doživljenog, Turkan donosi odluku o svom braku i djetetu u trbuhu.

Fatih pokušava otkriti koja je njegova kći Donuš ili Derja. Serdar i Derja odlaze posjetiti Donuš, koja je počela raditi u Korman Zeytincilikte. Tijekom ove posjete, oni upoznaju Mustafu.

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button