I bogati plačuSerije

I bogati plaču 14. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 14

Sadržaj serije:

Mariana i Luis Alberto su u kolibi. Čuju se munje. Maikel želi napisati članak o nestanku helikoptera u kojemu su bili Luis Alberto i Mariana. Luis Alberto joj kaže da je Soraya posvojena i ispriča joj kako se utopio njegov brat Matías. Luis Alberto kaže Mariani da je zbog strahova i nesigurnosti činio ružne stvari u ranoj mladosti.

Mariana mu obeća da će ga cijeli život čuvati i nikada neće biti usamljen. Felipe moli Patriciju da da otkaz u koncernu Salvatierra jer bi joj Soraya mogla nauditi. G. Alberto i Elena se brinu jer nema traga Mariani i Luisu Albertu. Mariana kaže Luisu Albertu da se njezin otac ubio jer mu nisu platili za malenu tvornicu umaka. Salvador sjedi u helikopteru i pokušava komunicirati radiovezom.

Luis Alberto kaže Maikelu u intervjuu da su on i njegova cura Mariana neozlijeđeni preživjeli nesreću. Soraya ih gleda na TV-u. Víctor kaže Leónu da je Mariana kći bivšega vlasnika tvornice umaka. León kaže Sorayi da ima informaciju zbog koje bi Mariana mogla zamrziti Luisa Alberta.

Emitiranje: 2.11.2022. u 12:25h na HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button