I bogati plačuSerije

I bogati plaču 54. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 54

Sadržaj epizode:

Očajna Mariana trči za autobusom kojim Betito odlazi. Ona kaže Luisu Albertu da je našla Betita. Mariana pokaže Luisu Albertu Betitov nalaz DNK. Luis Alberto se iznenadi. Ispriča joj se jer nije vjerovao da bi mogli naći sina. Zamoli je da počnu novi život njih troje zajedno.

Želi da zaborave sve loše trenutke. Daniela kaže Santiagu da se ne kocka s onim što mu je najvažnije. Aludira na Britny i kaže mu da udalji Tamaru od sebe. José kaže Chícharu da Salvatierre već znaju da je Tomasito njihov sin. Britny kaže Chabeli da misli da Jhony krenuo lošim putem. Rita leži mrtva na krevetu.

Betito plače. Chícharo udari Joséa u glavu i on izgubi svijest. Luis Alberto i Mariana dolaze u kuću Joséa i Rite. Na podu nađu Joséa bez svijesti. José poslije kaže Luisu Albertu i Mariani da je Chícharo odveo Betita. Uriel kaže Wendy da se Roberta promijenila. Nudi se da istraži što joj je. Luis Alberto očajnički izvuče Betita iz vode i pokuša ga oživjeti. Osjeća da se ponavlja Matíasova tragedija.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button