Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 74. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 74

Sadržaj:

Bruno dolazi kasno kući, Natalia ga pita je li Meche njegova ljubavnica. On je ljut i kaže da su samo prijatelji i da nikad nije bio nevjeran. Meche se povjeri Bruni da nikada nije imala dečka.

Andrés kaže Silviji da će idućeg vikenda odvesti obje bake u Guadalajaru kako bi se susrele s Evom. Elsa to kaže Esteli i dogovore se za put. Antonia ima puno posla i osjeća se umorno. Gerardo dolazi idućega jutra po nju i vozi je na pretrage.

Nalaze daju Gerardu. Renzo je opsjednut Elenom i inzistira da bude njegova. Ona ga odbije. Aurora razgovara s poznatim fotografom Fabiánom Barrónom. On joj kaže da je savršena za model te joj predlaže fotografiranje u svome studiju.

Natalia inzistira na ponovnom ispitivanju Ángele. Ovaj put ispituju i Rocío. Rocío kaže Nataliji da je Armando došao nakon sapunice, a to se kosi s Armandovom i Ángelinom izjavom. Armando razgovara s Rocío i daje joj novac kako bi promijenila svoju izjavu i vrijeme kad je vidjela da Armand dolazi.

Rocío ode u policiju i promijeni izjavu. Nataliji je to sumnjivo. Ona šalje pismo koje je Guillermina napisala uoči smrti vještaku da potvrdi ili odbaci da je to pismo zapravo napisala pokojnica. Te noći Natalia i policajci pretražuju kuću u kojoj živi Armando u potrazi za dokazima o Ireninu ubojstvu.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button