I bogati plačuSerije

I bogati plaču 53. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 53

Sadržaj epizode:

U trgovačkom centru Soraya s perikom i tamnim naočalama prilazi Eleni i gurne je niza električne stube. Elena se skotrlja i ostane bez svijesti. Soraya brzo odjuri. Rita zahvali Mariani na pomoći u vezi s operacijom na koju će otići. Soraya se naljuti kad sazna da je Elena dobila samo lakše ozljede.

Liječnik kaže Luisu Albertu i Mariani da bi se Elena mogla oporaviti kod kuće i da će imati bolničarku danonoćno uza se. Miranda uplakana napušta sobu i ostavlja pismo na stolu. Luis Alberto ulazi u Eleninu sobu i vozi je u invalidskim kolicima. Daniela otpusti Tamaru iz tvrtke nakon što je saznala njezine namjere sa Santiagom. José kaže Betitu da Rita želi da se vrate u selo.

Zamoli ga da se spakira. Betito odgovori da se moraju oprostiti od Mariane. Joséu se žuri da krenu. Betito nazove Marianu i kaže joj da moraju hitno otići Rita, José i on. Mariana plače i trči za autobusom u kojem je Betito.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button