Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 83. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 83 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Yuri se ne želi udati za Moisésa. Objavi svima da nosi Cholovo dijete. Yuri kaže Sergiju da joj nije drago jer ju odbacuje zbog trudnoće i ljubavi prema Cholu. Lucas se naljuti kada mu odvjetnik Jorge pokaže dokument s iznosom alimentacije. Odvjetnik kaže da je Sergio stavio svoju imovinu na Aliciju Montiel. Ona dolazi u Zakladu Carranza kako bi rekla Lucasu da će ga tužiti zbog pronevjere u zakladi.

Ravnateljica, učenici i roditelji sastali su se u školi radi dodjela svjedodžbi. Ravnateljica moli Mirandu da održi govor. Sofía primi Aliciju za ruku. Julieta s mobitela šalje poruku uživo svojim pratiteljima na društvenim mrežama i kaže im da prijavljuje zločinca Sergija Carranzu jer je primio novac od političara i članova vlade. Correa, uhićenik, potvrdi pred sucem da Cholo nije imao ništa s bijegom zatvorenika iz zatvora. Julieta je pijana, zove Aliciju i kaže joj da ju je Martín varao s Mabe. Martín kaže Aliciji da je nikad ne bi prevario.

Sudac naredi Cholovo puštanje na slobodu. Mujica je u uredu, dolaze iz ministarstva unutarnjih poslova i traže njegovu značku, pištolj. Žele da pođe s njima jer ga je Karina prijavila za spolno uznemiravanje. Yuri, Cholo, Miranda, Gonzalo, Lorena i Yaya su u kuhinji u kući Carranza. Ulazi Sergio i pruža ruku Cholu. Quique je u zatvoru. Posjeti ga Luna i daje mu crtež. Facundo se vraća u policiju. Julieta na TV govori vremensku prognozu.

Martín je u studiju i vodi emisiju. Alicia predstavlja knjigu u gradskom kazalištu. Daje znak Martínu da se popne na pozornicu. Zagrle se i poljube.

13.10.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button