3 SestreSerije

3 Sestre 37. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 37

Sadržaj:

Somer pokušava pridobiti Türkan, no njezina čvrsta odluka o razvodu dovodi ga do srdžbe. Dan potpisivanja razvoda se približava, a Türkan ne može ocu objasniti što se zbiva zbog njegove bolesti. Čitava situacija stavlja Nesrin u tešku poziciju.

Somer će, misleći da je Turkan namjerno sakrila istinu o Sevilaj, u bijesu izgovoriti nepopravljive riječi i pronaći utjehu u svojoj kćeri i Ruchan. Kad Ručhan pridobije sina na svoju stranu, ona ne oklijeva nastaviti sukobljavati Somera s Turkan. Derja i Mustafa postaju sve bliži. Derja će, unatoč svemu i svakome, stati iza svoje veze i napetost u obitelji Kalender će rasti sve više i više. Na kraju će Nesrin biti prisiljena suočiti se s Mustafom i Sevilaij.

Dok Turkan, unatoč Somerovom distanciranju, pokušava ponovno ga pridobiti, ona će se sukobiti sa svojom majkom u razgovoru o Sevilaj. Ručhan će otići do Nesrin razgovarati o najnovijem razvoju događaja. Ali zahvaljujući Mesutu, veza između Nesrin i Ručhan bit će puna iznenađenja. Kad se Turkan uhvati za vrlo dobar razlog da se izvuče iz tame u kojoj se našla, sve njezine nade padaju u vodu kada se Somer nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Emitiranje: 25.5.2023. RTL

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button