3 SestreSerije

3 Sestre 38. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 38

Sadržaj:

Zbog Sadika Somer glumi da je sve u redu u braku, dok mu Nesrin daje podršku. Nesrin je u velikoj dilemi jer zna da Rüçhan više ne želi njezinu kćer u bračnoj vezi sa Somerom. U tom trenutku Somer staje uz Nesrin.

Između Türkan i Somera, konopci počinju potpuno pucati. Ozera pronalaze ispred kuce svog krvavog. Ruchan je u šoku vidjevši ga u takvom stanju. Nemoguće da svari teške riječi koje je čula od Somera, Türkan napušta kuću. S druge strane, činjenica da je Özer hospitaliziran stvara šok za sve. Uprkos svemu što se dogodilo, Rüçhan čvrsto drži Özera za ruku i kaže da ga neće pustiti.

Turkan je opet uz Somera u tim teškim trenucima. Somer joj kaze da ne zna šta da radi bez nje, i kako da nastavi dalje. Ona mu kaze da jednostavno ne moze preći preko svega. S druge strane, Derya, koja je prihvatila Mustafinu ponudu za brak, dobija šamar od oca Sadika!Turkan uzima svoje stvari iz kuce i napušta kucu.

Emitiranje: 26.5.2023. RTL

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button