3 SestreSerije

3 Sestre 36. Epizoda

Turska serija Tri Sestre Online

Tri sestre – Epizoda 36

Sadržaj:

Nesrin pokušava od Sadika sakriti kćerinu odluku da se razvede od Somera. No istovremeno pokuša sve kako bi spasila kćerin brak. Međutim, ljutnja gospođe Rüçhan delikatnu će situaciju odvesti u sukob i svađu.

Dok Ručhan misli da je svojom igrom izborila veliku pobjedu protiv Turkan, s druge strane potresena je opasnim iznenađenjem koje je čeka. Osim toga, Turkan se suprotstavlja Ručhaninim igrama i daje joj doznaja da neće biti poražena. Dolazak Fatihove kćerke iz Njemačke stvara s jedne strane tugu, a s druge radost.

Uprkos nemilosrdnoj bolesti, mlada je djevojka unijela radost u kuću, zahvaljujući kojoj se okupila cijela obitelj Kalender. Međutim, Donušino inzistiranje da bude donor uvijek dovodi Nesrin i Sadika do prepiranja. S jedne strane su njihove kćeri, a s druge nevina, mlada djevojka. Sada im slijedi najveća bitka sa savješću.

Turkan pokušava prekinuti svoje partnerstvo sa Sevilaj bez da naruši odnos sa Somerom, ali Somer je odlučan saznati tko je Mustafina majka. Poklon koji Fatihova kći donosi iz Njemačke za Donuš, neočekivano, poput pombe spremna da razori sve. Najnoviji plan Ručhan, koja je obećala da će poraziti Türkan, ponovno će je suočiti s Turkan i Somerom, ali ovaj put njihova veza će biti na kušnji većoj negoli su se nadali.

Emitiranje: 24.5.2023. RTL

Prethodnu epizodu serije 3 Sestre pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button