Ako me ostavišSerije

Ako me ostaviš 82. epizoda

Ako me ostaviš (Si nos dejan) – 82 Epizoda

Sadržaj sapunice:

Toro Cruz i Sofi su u sigurnoj kući. Toro joj stavi jastuk uz glavu i puca. Martín, Maruja i Carlota plaču misleći da ju je ubio. Toro Cruz želi da mu Martín da veliki iznos kako bi oslobodio Sofi. Julieta i Sergio se naguravaju. On je uhvati za vrat i želi da povuče sve što je rekla u emisiji i javno mu se ispriča. Martín i Facundo dolaze u sigurnu kuću gdje Toro drži Sofi.

Carlota zahvali Aliciji jer je nabavila novac za Sofijinu otkupninu. Kaže joj da je divna žena. Mujica kaže Toru da pobjegne i puca mu u leđa. Forenzičari odvoze Torovo tijelo. Karina kaže Cholu da su Tora prepoznali kao Simónova ubojicu. Sergio poziva Prudenciju u svoju emisiju. Ona prizna da ju nije silovao.

Yuri kaže Aliciji da je trudna sa Cholom. Alicia moli Yuri da se ne uda za Moisésa. Julieta i Chiquis su u predvorju TV postaje. Zaštitar im ne dopušta da uđu. Fabián kaže Julieti da je emisija ukinuta jer je pravna služba otkrila da je prekršila tri važna pravila iz ugovora. Yuri kaže sucu da se ne želi udati za Moisésa jer je ucjenjuje i laže joj.

12.10.2022.

Prethodnu epizodu serije Ako me ostaviš pogledaj OVDJE

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Vidi i
Close
Back to top button