I bogati plačuSerije

I bogati plaču 36. Epizoda

Los ricos también lloran

I bogati plaču (Los ricos también lloran) – Epizoda 36

Sadržaj serije:

León otvori vrata hodnika, silom izvuče Sorayu i poljubi je, a ne shvaća da ih Sofía gleda. Mariana i Luis Alberto plešu na vjenčanju. Mariana napušta kuću, spremna za odlazak na medeni mjesec s Luisom Albertom koji je dočeka poljupcem. Sofía kaže Urielu da ga León i Soraya koriste za svoje planove.

Uriel odlazi u Sorayin stan i ugleda je kako se ljubi s Leónom. Soraya otpusti Sofíju iz koncerna. Soraya kaže Urielu da se nekako udaljio, ali on to poriče. G. Alberto kaže sinu da će ga postaviti na mjesto kontrolora u koncernu. Daniela kaže dr. Murillu da je dr. Benítez napravio neke pretrage g. Albertu.

Luis Alberto, Mariana i Daniela se slažu s g. Albertom da mora na operaciju srca. Mariana pokaže Luisu Albertu dokaz da je trudna. Sretni se zagrle. León i dr. Benítez su pokraj g. Alberta. On zaspi nakon što je dobio anesteziju.

Emitiranje: HRT1

Prethodnu epizodu serije “I bogati plaču” pogledaj OVDJE!

Za više popularnih serija, poput “I bogati plaču” klikni OVDJE!

I bogati plaču popularna je meksička serija snimljena davne 1979. i 1980. godine. U Hrvatskoj se svih 248 epizoda emitiralo za vrijeme Domovinskog rata, točnije od 7.11.1994. do 5.12.1995., i to na tada novopokrenutom Trećem programu HRT-a. Serija je doživjela planetarni uspjeh.

Televisa je 1995. snimila novu verziju priče pod naslovom Maria la del barrio (Maria iz susjedstva), a 2006. i Telemundo snima svoju inačicu naziva Marina. Koliko je ova serija uspješna pokazuje i to što je nedavno (2022. godine) Televisa snimila novu, moderniju verziju, koja nosi isti naziv kao i origanal.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button