SerijeZlatni kavez

Zlatni kavez 5. Epizoda

Turska serija Zlatni kavez Online

Zlatni kavez – Epizoda 5

Sadržaj:

Sejran i njena sestra se ponovo svađaju. Sejran priznaje Feritu da je Jusuf njen bivši momak sto Feritu baš i ne bude drago. Ljubomoru je pokazao. Za Sejraninu sestru dolazi novi period u zivotu.

Ruka Abidina koji joj pruži ruku kako nebi pala, će promijeniti njen život. Ferit koji ne vjeruje Sejran, počinje da je prati sumnjajući da se nalazi tajno sa Jusufom.

Na kraju stiže na mjesto gdje Sejran sjedi s njim na klupi i udara Jusufa.Suna dolazi u posjetu sestrinoj porodici te pojedine oduševi.Asuman čeka loš dan.

Da li ce otac prodati i Sunu kao sto je prodao i sestru Sejran? Šteta što je Seyra u nevolji zbog sestrine ljubomore.Susret s bivšim ljubavnikom nakon takvog prekida je smiješan i nelogičan.

Ah Ferit, tvoj djed, koji ništa ne zna, prvi sazna za ljubavnicu. Ali, baš je simpaticno to sto se ipak Ferit polahko zaljubljuje u Seyran koja ima svoj stav.

Svađa Ferita i Seyrana zbog ljubomore je vrlo slatka, ali šteta što je tvoj djed saznao za to. Nadamo se da neće povrijediti Seyran u toj kući.

Emitiranje: 2.6.2023.

Prethodnu epizodu serije Zlatni kavez pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button