SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 9. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 9. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira se suzdržanih emocija oprašta od Félixa, Candelarije, Jamile i majke, te se ukrcava u auto na putu u novi život u Madridu. U madridski hotel Ritz stiže kao Aris Agoriuq, marokanska krojačica visoke mode. Allan Hilgarth iz engleske Tajne službe objasni joj njezin zadatak.

Sira će otvoriti krojačku radionicu s dvojicom pomoćnika koji govore njemački. Preko supruga visokorangiranih Nijemaca koje će posjećivati radionicu Sira će doznati informacije o njihovom društvenom životu i okupljanjima. Sira će dojavljivati te informacije Allanu Hilgarthu ispisane Morseovim kodom i skrivene u krojačkim uzorcima koje će predavati na određenim mjestima.

Sira priređuje modnu reviju kako bi pokazala svoje haljine i privukla njemačke klijentice. Revija postiže velik uspjeh. Glavna meta cilj, Elsa Bruchmann, oduševljena je njezinim krojevima. Sira zamoli djevojke da prevedu i zapišu sve razgovore klijentica…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button