SerijeZlatni kavez

Zlatni kavez 4. Epizoda

Turska serija Zlatni kavez Online

Zlatni kavez – Epizoda 4

Sadržaj:

Sejran pita da li moze da doceka svoje roditelje i pozeli im dobrodoslicu u kuci. Tada joj saopste vijest da su oni ti koji ce pozvati njene roditelje u sto skorije vrijeme i da ce onda biti u prilici. Ipak se Sejran napokon sretne sa svojom porodicom koju je toliko pozeljela.

Ali Sejranin muz nije odusevljen kada cuje da je svaku koju je pozelio imao ali da sad nije dobar muž. Koga je Sejran ugledala da se ljubi? Zasto je Feritu opalila šamar?Ferit zaplače kada mu djed kaze da ce njegov život pretvoriti u tamnicu i to pred svima.

Sejran staje uz njega i odlazi sa večere.Sejran javljaju da joj je dosao neki gost na vrata. Koji je muskarac dosao i da li ga je Ferit ugledao?Jusuf ce sada donijeti nove probleme Sejran.

Sejran, koja na kraju nauči navike porodice Korhan, nesvjesno postaje svjedok šta se dešava između Ifakata i Orhana.

Emitiranje: 1.6.2023.

Prethodnu epizodu serije Zlatni kavez pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button