SerijeZlatni kavez

Zlatni kavez 3. Epizoda

Turska serija Zlatni kavez Online

Zlatni kavez – Epizoda 3

Sadržaj:

Nakon sto se udala za Ferita, Seyran je i ljuta i tužna u isto vrijeme. Ali kada u sobi pored muža ugleda još jednu ženu, šokira se.Seyran ugledavsi muza da ga druga ljubi, udara mu šamar pred njom. Izlazi iz sobe i dozvia pomoć, ali uzalud. Iako je Ferit spreman na osvetu, Seyran je bijesna i razmišlja šta i kako dalje.

Dok se ona sama sa sobom bori, njen otac i dalje istresa svoj bijes na njenu sestru Sunu koju krivi da nije sposobna ni kafu napraviti. Dani tuge i za Emine i za Sunu se nastavljaju. Dok Seyran krivi Ferita za sve govoreći mu da ga mrzi zbog svega, Ferit je privuče k sebi i poljubi.

Seyran uziva dok joj daju pregršt poklona u porodici te razmislja o tome kako se osjeca ča i dragocjeno po prvi put u životu. Ubrzo nakon poljupca i pisma koje je dobila u kome između ostalog piše kako je uništila i sestru i cijelu porodicu jer se udala, za Seyran opet nastupa pakao. Ona tjera Ferita iz sobe i udara mu šamar zbog poljupca.

Prethodnu epizodu serije Zlatni kavez pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

Ova serija priča je o dvije bogate obitelji koje će povezati jedna fantastična ljubavna priča. U njoj se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button