SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 5. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 5. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Rosalinda Fox dolazi uznemirena u Sirinu radionicu i moli da joj sašije večernju haljinu za večeru koju priprema njemački konzul idućega dana. Ali iako je Sira isprva odbila narudžbu, poslije predloži Rosalindi da joj napravi imitaciju haljine “Delfos”, otmjenu kreaciju koju prodaju samo u najvećim modnim kućama u Europi.

Félix objasni Siri tko je zapravo Rosalinda Fox. Ni više ni manje nego ljubavnica pukovnika Juana Luisa Beigbedera, jednog od najmoćnijih ljudi u protektoratu. Sira ode u policiju na sučeljavanje s Ramirom. Inspektor joj kaže da je Ramiro pokušao pobjeći i morali su pucati u njega. Ramiro je mrtav.

Sira gleda lijepo i nepomično Ramirovo lice u mrtvačnici. Ona će platiti pogrebne troškove. Čini se da je njegova smrt izbrisala sve gorke trenutke koje joj je on bio priredio u životu.

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button