SerijeVrijeme između krojenja

Vrijeme između krojenja 6. Epizoda

El tiempo entre costuras

Vrijeme između krojenja (El tiempo entre costuras) – 6. Epizoda

Sadržaj sapunice:

Sira i Rosalinda se sastanu u kafiću s Marcusom Loganom, engleskim novinarom. Rosalinda ga zamoli da izvuče iz Madrida Sirinu majku. Marcus Logan je vrlo otmjen i privlačan.

Inspektor Vázquez upozori Siru da ne smije vjerovati Marcusu Loganu. Zaintrigirana inspektorovim riječima, Sira šalje Jamilu da uhodi novinara. Ujutro se Sira i Marcus susretnu na ulici. Marcus zna da ga je Jamila pratila, ali unatoč tome zamoli Siru da mu bude pratnja tijekom prijma za Serrana Sunera, visokorangiranog španjolskog političara, a ujedno da mu pomogne saznati tko je tko u Tetuanu.

Marcus i Sira dolaze rukom pod ruku na zabavu gdje Sira prepozna najuglednije ljude u Tetuanu. Marcus zamoli Siru da prisluškuje o čemu razgovara skupina ljudi u kojoj je i Serrano Suner…

Prethodnu epizodu serije Vrijeme između krojenja pogledaj OVDJE

Nagrađivana serija pripovijeda život krojačice Sire koja zbog ljubavi prema jednome muškarcu napušta Madrid gdje se već osjećaju napetosti u osvit Španjolskoga građanskog rata te odlazi u marokanski grad Tanger. Ondje se slučajno nađe u špijunskoj mreži.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button