Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 84. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 84

Sadržaj:

Armando traži od Esteli da pokaže oporuku kako bi dokazala da joj je Irene ostavila svoje dionice. Medicinska sestra Marina prepozna Evu u sustavu za upozoravanje Amber i nazove da to prijavi.

Armando učini Ángelu svojom “osobnom asistenticom” kako je Estela ne bi otpustila. Vanesa daje Aurori injekciju s antibiotikom. Lamberto prijavi Aurorin nestanak. Meche večera s Brunom u njegovom stanu i oni odu u njegovu sobu.

Natalia daje Lambertu adresu u Méxicu prema lokaciji Aurorina mobitela. Ponce savjetuje Armandu da kontaktira Ireninog muža kako bi vidio je li ostavila oporuku.

Héctor svjedoči da je Estela bila u jadnom stanju u klinici i da je Leónidas krivotvorio njezin zdravstveni karton. Gerardo svjedoči o posljedicama podvrgavanja pacijenta elektrošokovima.

Bruno posjeti Héctora kako bi mu rekao da su njegove namjere prema Meche poštene. Castillo upozori Andrésa na djevojku koju su vidjeli i čini se da je to Eva. Gerardo kaže Eleni da će otići u Chiapas s Antonijom, a ona mu kaže da će zažaliti zbog toga.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button