Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 85. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 85

Sadržaj:

Armando kaže Eleni da ucijeni Gerarda i kaže mu da zna za njegovo suučesništvo u Fuentesovu ubojstvu. Armando zove poslovni telefon Renéa Dumonta, ali mu kažu da je otišao u mirovinu. Estela kaže Héctoru da osim ručnika želi praviti i plahte.

Fabián prijeti Aurori. Ona silazi u salon. Lamberto ulazi u kuću za upoznavanja i pretvara se da je klijent. Elsa i Meche se upoznaju nakon nekog vremena, a Meche joj kaže da je vodila ljubav s Brunom.

Kad Lamberto ugleda Auroru, kaže Vanessi da je voli. Carlos savjetuje Horaciju da bude s Elsom i Andrésom kad se sretnu. Lamberto kaže Vanesi da želi biti s “Esmeraldom” cijelu noć. U sobi Aurora govori Lambertu kako su je prevarili i zatvorili.

Horacio ugađa Elsi omiljenim doručkom. Aurora kaže Lambertu da ne ode na policiju jer je Fabián izuzetno opasan. Andrés dogovara posao i kupuje trgovinu građevinskog materijala. Fabián daje Aurori dopuštenje da se sunča tijekom dana.

Aurora se sprijatelji s Gilbertom, zaposlenikom praonice rublja koji svakodnevno dolazi u kuću. Lamberto posjeti Gilberta i traži da mu pomogne spasiti Auroru. Elena prijeti Gerardu da će ga prijaviti za ubojstvo Fuentesa ako joj se ne vrati.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button