Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 83. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 83

Sadržaj:

Estela objašnjava odvjetniku Barrosu kako ju je Armando natjerao da potpiše dokument kad ona nije bila posve prisebna. Barros kaže Esteli da svi koji su je posjetili u klinici moraju svjedočiti o njezinom zdravstvenom stanju.

Bruno je iskren prema Meche i kaže joj da će večerati s Natalijom. Flor kaže Esteli da će svjedočiti u njezinu korist. Meche kaže Carlosu da je Aurora napustila njega i Leonor, i da se neće vratiti. Elena je bezobrazna prema Héctoru.

Estela joj kaže da može napustiti kuću kad god želi. Bruno kaže Nataliji da je njihov brak davno propao, ali ona to poriče, a zatim ga optuži da je nevjeran Meche. Elsa traži od Horacija da pričeka nekoliko mjeseci prije nego što zatrudni.

Detektiv Castillo kaže Andrésu da je Tomy umiješan u pranje novca. Protivno Jaimeovim željama, Verónica vodi Evu u bolnicu gdje joj propišu antibiotik. U kući za upoznavanja Aurora upoznaje Gilberta iz praonice rublja.

Gerardo i otac Reynaldo kažu Esteli da će svjedočiti u njezino ime. Aurora uspije nazvati iz Fabiánova ureda, ali javi se Meche i optuži je da je napustila Carlosa i Leonor, te spusti slušalicu.

Estela kaže Armandu da posjeduje dionice koje joj je Irene ostavila i stoga ima upravljački paket dionica u tvrtki.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button