Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 81. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 81

Sadržaj:

Elsa i Andrés traže od policije da uključe sustav Amber kako bi pronašli izgubljenu Evu. Aurora stiže u México kako bi potpisala ugovor, ali vozač je vozi drugamo. Armando se pojavi u Lambertovom uredu i kaže mu neka ode, ali Lamberto ne želi otići.

Armando vidi Ángelu kako radi kao krojačica i govori joj da će on sve srediti. Andrés kaže Elsi da je naslijedio novac g. Rosenda. Vanessa zadrži Aurorinu torbu i zaključa je u sobu u kući za upoznavanja.

Meche kaže Bruni da pristaje biti u vezi s njim. Aurora ne odgovara na Carlosove pozive, a on se počinje brinuti. Fabián kaže Aurori da kada uđe u kuću za upoznavanja, više neće izaći. Natalia objašnjava Esteli zašto je morala pustiti Armanda.

Héctoru je drago jer je Meche pronašla momka koji joj se sviđa, ali je upozori neka bude oprezna s Brunom. Estela i Héctor izlaze na večeru i on joj predloži da budu više od prijatelja.

Vanesa vrši pritisak na Auroru da počne primati klijente, ali ona stalno povraća. Lamberto se dogovori s Andrésom da bi trgovina građevinskim materijalom bila dobra investicija. Armando pokazuje Esteli dokument kojim mu ona ustupa svoje dionice u La Magnoliji.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button