Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 80. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 80

Sadržaj:

Nora se oprosti od Andrésa i taksijem ode na autobusni kolodvor. Tri policajca odlaze na ranč gdje uhićuju Rafaela i spašavaju Nataliju. Renzo pokuša razgovarati s Elenom, ali ona ga vrijeđa po tko zna koji put. G. Ponce kaže Armandu da ima čovjeka koji će priznati krivnju za Ingridino ubojstvo jer je jako bolestan i želi osigurati budućnost svoje obitelji.

Elena se na vrlo grub način žali Esteli na radno mjesto koje je dala Ángeli i jer je Lamberto novi direktor. Tijekom ispitivanja Rafael kaže Nataliji da je ubio Ingrid jer mu se sviđala i da je već počinio nekoliko zločina. Elena kaže Antoniji da će njezin sin biti doživotno obilježen jer je kopile.

Bruno se oprašta od Natalije, a ona nimalo ne žali zbog njegova odlaska. Antonia se dogovori s Gerardom da se presele ondje gdje ih Elena neće pronaći. Aurora odlazi u México potpisati ugovor, a zatim bi otputovala u Dubai. Detektiv Castillo kaže Elsi i Andresu da kriminalac Tomy traži Jaimea kako bi s njime izravnao račun.

Elsa i Andres idu u policiju i traže da se izda Amber upozorenje. Ravnatelj zatvora kaže Armandu da je neki čovjek priznao Ingridino ubojstvo i da je on slobodan.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button