Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 82. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 82

Sadržaj:

Pokušavajući locirati Auroru, Carlos sazna da ona nije u hotelu koji mu je spomenula. Estela traži da Lamberto napusti ured zbog onoga što je Armando učinio. Podmitio je Leónidasa da napravi lažni zdravstveni karton o Esteli.

Odvjetnik Barros kaže Esteli i Héctoru da mogu osporiti dokument koji je Estela potpisala, ali trebat će vremena. Gerardo kaže Antoniji da mu je ponuđeno mjesto u Tuxtla Gutiérrezu. Natalia vidi Brunu i Meche na ulici kako se ljube.

Andrés zove Elsu da joj kaže da je izdano Amber upozorenje i da je Quiroga izašao iz zatvora. Fabián upozna Méndeza s Aurorom, ali ona glumi da mora povraćati i bježi. Vanesa joj kaže da će završiti mrtva u provaliji.

Verónica pokuša otići u ljekarnu kupiti lijek za Evu, ali Jaime ode po lijek. Armando se vraća u bivši ured i zove Ángelu. Leónidas pokazuje Barrosu lažni karton i kaže mu da su Esteli isprva dali samo lijekove protiv bolova, a zatim je ostala samo na promatranju.

Bruno pristane na večeru s Natalijom kako bi čuo što mu želi reći. Estela primi Armandovu poruku s fotografijom na kojoj je on u bivšem uredu i kaže joj da se prije ili poslije sve vrati na svoje mjesto.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button