Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 78. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 78

Sadržaj:

Kad Estela kaže Eleni da može posjetiti psihologa tijekom trudnoće, ona je izbaci iz sobe. Gerardo govori Silviji, Lambertu i Andrésu da je Antonia trudna i zaprosi Silviju. Fabián upozna Auroru s Montañom, vlasnikom modne agencije. Elena kaže svojoj braći i sestrama da je Armando nevin. Martin kaže da joj ne vjeruje.

Nora kaže Elsi i Esteli da se vraća na La Ramonu. Nakon tjedana pokušaja razgovora s Natalijom o njihovoj lošoj vezi, Bruno diže ruke od svega i odluči se rastati. Nora otkrije Esteli da je Armando njezin otac. Ona to smireno prihvati. Fabián kaže Aurori da je Montaño želi odmah zaposliti.

Andrés se sastane s detektivom Castillom i govori mu sve o Evi. Ponce kaže Armandu da je našao čovjeka koji će dopustiti da ga uhite kao počinitelja zločina i onda će priznati krivnju za Ireneino ubojstvo. Ángela kaže zaposlenicima La Magnolije da će ona voditi tvrtku. U tome trenutku dolazi Estela i kaže im da će je ona voditi.

Bruno kaže Meche da je prekinuo s Natalijom, a ona ga poljubi. Estela kaže Ángeli da je Lamberto direktor tvrtke.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button