Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 77. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 77

Sadržaj:

Elsa, Andrés, Estela i Silvia odlaze u kuću Sotomayorovih i saznaju da su oni otpustili zaposlenike i otišli. Angela donosi novac Armandu u zatvor i diskretno mu ga daje. Podmitio je upravitelja zatvora kako bi dobio svoju ćeliju. Renzo kaže Nataliji da se Armando ponašao prirodno kad mu je Irene rekla da napusti La Magnoliju.

Renzo prijeti Ingrid da neće reći Nataliji što zna. Gerardo daje Antoniji ključ od svog stana i nudi joj brak. Ona pristane. Héctor zove Estelu da joj kaže da je Armando u zatvoru. U Armandovoj ćeliji kapa voda i to ga izluđuje. Andrés kaže Elsi da um je Jaimeov novac sumnjiv jer željezarija ne zarađuje dovoljno za održavanje njegovog načina života. Nora kaže Bruni da će se vratiti na ranč, ali da želi nastaviti učiti.

Ponce savjetuje Armandu da plati nekome da bude žrtveni jarac i prizna Ireneino ubojstvo. Jaime i Verónica stižu u svoj dom u Tijuani. Fabián pokrene Aurorinu manekensku karijeru. Andrés kaže da će unajmiti detektiva kako bi našao Sotomayore. Sofía kaže Esteli da joj je školski kolega rekao kako je Armando ubio njezinu tetu Irene.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button