Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 76. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 76

Sadržaj:

Antonia se šokira kad sazna što je Gerardo učinio čak i svojoj majci. U Moralesovoj kući prirede večeru da proslave Héctorov povratak. Aurora se dogovori s Fabiánom da sutradan po nju pošalje vozača koji će je odvesti u México na fotografiranje. Renzo želi ozakoniti vezu s Elenom, a ona mu kaže da je lud. Prijeti mu da će, ako opet dođe, reći tati da ju je prisilio da spava s njim.

Elena napravi test na trudnoću i on je pozitivan. Nju to veseli. Manuel telefonski kaže Nori da planira ranč pretvoriti u farmu konja. Natalia ima nalog za uhićenje Armanda Quiroge. Odu u njegov ured i izvedu ga u lisicama pred svim njegovim zaposlenicima. U zatvoru je nekoliko zatvorenika pretuklo Armanda jer je optužio načelnika općine. Elsa zove Verónicu kako bi joj rekla da će ranije otići u Guadalajaru. Dogovore se da će joj Elsa javiti kad bude zgodno da navrate i vide Evu.

Jaime je siguran da će im Elsa i Andrés svakog trenutka pokušati oduzeti Evu. Konačno stižu u hotel u Guadalajari i Elsa zove Verónicu, ali javi se govorna pošta. Elsa je iznenađena jer su se dogovorile da će je nazvati. Ona šalje poruku u slučaju da je zauzeta nečim. Vidjevši da nema odgovora, odluče otići izravno u Sotomayorovu kuću i pokucati na vrata. Ondje shvaćaju da su dva automobila pred kućom, ali nitko ne otvara…

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button