Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 79. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 79

Sadržaj:

Lamberto prihvati Estelinu ponudu da bude direktor La Magnolije. Nakon što je poljubila Brunu, Meche se ispriča i napusti ured. Estela obavještava Ángelu da će raditi u radionici kao krojačica. U zatvoru Jeremías i njegovi ljudi prijete Armandu smrću. Neki čovjek otme Ingrid na ulici nakon što je ona izašla s posla.

Gerardo kaže Esteli da je Antonia također trudna i da će se on brinuti o svoje dvoje djece. Renzo pokuša razgovarati s Elenom u Estelinoj kući, ali Estela ga nazove idiotom i ostavi ga da govori. Natalia pita Brunu je li siguran u svoju želju o rastavi. Ingrid se nije pojavila na poslu. Lamberto traži Renza da je nazove.

Ángela moli Lamberta da je odvede iz radionice, a on joj kaže da je Estela tako naredila. Čovjek kaže Ingrid da će joj odrezati prste na rukama i nogama i uši. Liječnik dopusti Horaciju da ostavi štake i koristi se štapom ako mu zatreba. Estelina i Ingridina majka idu u policiju kako bi prijavile Ingridin nestanak.

Silverio nudi Armandu zaštitu u zamjenu za novac. Meche i Bruno razgovaraju i opet se ljube. Aurora pristane biti manekenka u Dubaiju. Policajac Ramos pokazuje Nataliji lokaciju Ingridinog mobitela, ona shvati da je to ranč La Gobernadora.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button