Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 75. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 75

Sadržaj:

Renzo govori Armandu što Ingrid govori među zaposlenicima. Armando joj kaže da je sve to laž i da on nije ubio Irene, te neka ne širi tračeve jer bi mogla dobiti otkaz. Aurora upoznaje Fabiána s Carlosom i kaže mu da će se otići fotografirati u México.

Natalia daje pismo vještaku kako bi sa sigurnošću saznala je li ga je Guillermina napisala. Vještak potvrđuje da ga je ona napisala. Natalia traži od suca da hitno pusti Héctora na slobodu. Natalia kaže da je obdukcija pokazala da se Guillermina ubila.

Armando misli da Natalia neće stati dok njega ne uhite. Bruno prizna Meche da i dalje ima probleme sa ženom Natalijom. Renzo prijeti Eleni da će, ako se ne vrati i ne provede noć s njime, cijeli San Juan saznati istinu.

Gerardo obavještava Elenu da Antonia čeka dijete. Elena to ne može podnijeti i zahtijeva da Ángela nešto učini. Ángela odlazi u Gerardov ured i prijeti mu da Antonia mora prekinuti tu trudnoću.

Antonia stoji iza paravana i sve sluša. Gerardo i Antonia odu večerati, a on joj kaže kako je njegova majka Ángela ubila inspektora Fuentesa u navodnoj samoobrani. I kako ga je nagovorila da pokopa inspektorovo truplo.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button