Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 83

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 83

Vitoria zahvaljuje Zildi na njezinoj ljubaznosti tijekom mise i one započnu prijateljstvo. Usredotočena na svoju osvetu, Emilia se veseli dokumentu o tome da je Zildina kuća, u kojoj živi Vitoria, pod hipotekom zbog Felipeovog kredita. Lívia kaže Pedru da je zaljubljena u Felipea. Emilia i Pedro komentiraju tu Lívijinu novu ljubav i misle da je to nešto privremeno te da će se ona vratiti Pedru. Bernardo kaže Raulu da je zabrinut za Emiliju.

Raul i Bernardo posjete grob Bernardove biološke majke. Melissa odluči povesti Alexa na put, ali nije obavijestila Felipea. Bento pomaže u Rosinoj gostionici. Rosa ostavi Ariela bez riječi kada mu kaže da je on muškarac kakvog bi svaka žena željela imati. Pedro pokušava kontaktirati Alberta i zamoliti ga da dođe u Brazil.

Felipe sazna da je Melissa nekamo odvela Alexa. Dorotéia pokušava kontaktirati Melissu, ali ne može. Pedro smješta Aniti otkaz. Zilda, Felipe i Afonso očajnički traže Melissu. Melissa vodi Alexa u Rio de Janeiro. Alex je sretan na plaži u Riju. Vitoria se brine za Felipeovu vinariju.

Queiroz je grub prema zaposlenicima, ali Gema se umiješa. Ona odluči razdvojiti agenciju i svi zaposlenici odluče raditi za nju, ostavljajući Queiroza samog. Melissa dopušta Alexu da nazove oca pod uvjetom da ne oda gdje je. Felipe naslućuje da su Melissa i Alex u Rio de Janeiru. Bernardo posjeti Emiliju u uredu i govori joj da je Vitoria imala kćer koja je umrla.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button