Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 70. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 70

Sadržaj:

Elena pristane otići na ples s Renzom. Guillermina se počinje osjećati loše, Armando je tjera da popije čašu vode s nekoliko smrtonosnih kapi od kojih ona umre. On navlači rukavice, očisti sve što je dirao i napusti Guillermininu kuću.

María daje Eleni snimku ultrazvuka svoga trotjednog fetusa. Bruno i Meche kažu da je vrlo čudno što Guillermina nije došla na posao. Elena ode u Gerardov ured i pokaže Marijinu snimku ultrazvuka kao svoju.

Otac Reynaldo odlazi u Sotomayorovu kuću i vidi Evu. Gerardo kaže Eleni da joj se neće vratiti iako je trudna. Otac Reynaldo govori Evinim novim roditeljima da su je ukrali Elsi i Andrésa. Meche i Bruno idu Guillermininoj kući i vide upaljen televizor.

Sotomayori kažu da će razmisliti hoće li dopustiti da Elsa i Andrés upoznaju Evu. Meche i Bruno idu u policiju da kažu Nataliji što su vidjeli kod Guillermine. Otac Reynaldo šalje svoju sliku s Evom Elsi i Andrésu, oni se razvesele.

Estela kaže Armandu da su se rastali, a njemu to nije drago. Guillermina nije došla jesti s Norom te ona odlazi njezinoj kući. Natalia, Ramos i još jedan policajac ulaze u Guillermininu kuću i nalaze je mrtvu.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button