Dva svijeta, jedna ljubavSerije

Dva svijeta, jedna ljubav Epizoda 18

Além do Tempo

Dva svijeta, jedna ljubav – EPIZODA 18

Bento odvodi Chica daleko od njegova doma. Lívia ulazi u šumu tražeći tajanstvenog muškarca. Bento ostavlja Chica na jakoj kiši i ponižava ga. Raul traži sina. Felipe dolazi Massimu kako bi razgovarali o poslu, a Salomé pretpostavlja da je grof došao zbog Biance.

Melissa ponižava Afonsa jer čisti palaču. Emílijin križić pojavi se na Bernardovoj grobnici. Lívia zamoli Ariela za pomoć. Raul nađe Chica. Zilda okrivi Anitu jer je Afonso dobio kaznu. Bento brani djevojku.

Vitória primi pismo s još jednim mogućim tragom o tome gdje se Bernardo nalazi. Uznemirena Vitória je gruba prema Melissi. A Melissa svoj bijes iskaljuje na Caroli. Gema vidi da Chico ima vrućicu, ali vidi i da je dječak veoma uplašen.

Roberto dolazi u palaču. Ruga se Afonsovu novom radnom mjestu. Bianca i Salomé su ljute kada otkriju da je grof bio u njihovoj kući samo zbog posla s Massimom.

Dorotéia odlazi gđi Neném kako bi dobila informacije o pošti koja je stigla za palaču. Felipe kaže Robertu da više nije zaručen s Melissom. Lívia nije sigurna treba li ili ne reći Emíliji da je našla njezin križić.

Prethodnu epizodu serije Dva svijeta, jedna ljubav pogledaj OVDJE!

Sve epizode serije pronađi OVDJE!

Emitiranje: HTV

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button