Obiteljski grijesiSerije

Obiteljski grijesi 58. Epizoda

Perdona nuestros pecados

Obiteljski grijesi – Epizoda 58

Sadržaj:

Bruna zanima Horacio i ode s Meche u bolnicu. Napokon liječnici otkrivaju koja je bakterija uzrokovala Horaciovu infekciju i daju mu pravi antibiotik. Horacio uskoro pokaže znakove poboljšanja.

Armando se obraća zaposlenicima i kaže im da će napustiti tvrtku te da će Irene Caceres biti šefica. Manuel i Nora napuštaju ranč Santa Ramona i odlaze u México gdje će se Nora suočiti s ocem i pitati ga tko joj je majka.

Elena prevari Antoniju i dr. Suáreza. Dovede ih na tajni susret u želji da postanu par. Antonia se mora požuriti jer joj vrijeme prolazi i propustit će posljednji vlak. Njih dvoje su ogorčeni i odu.

Estela odlazi u Guanajuato kako bi istražila diplomce studija menadžmenta koji bi pomogli Ireni voditi La Magnoliju. G. Rosendo je na umoru i zove odvjetnika da sastavi oporuku. U njoj navodi da njegov bankovni račun, njegova jedina baština, ostaje Andrésu.

Irene ode posjetiti Horacija u bolnici. No presretnu je i drogiraju u hodniku. Renzo je odvede u hotel gdje je on i Mofles fotografiraju s Thorom u krevetu. A poslije će je Armando ucjenjivati time.

Irene se nađe s njim kako bi zamijenili dionice tvrtke za imanje. Ali Irene je ljutita i odbije ucjenu. Kaže da zna da je on siromašnog podrijetla i da sigurno ne želi da San Juan sazna da je lagao.

Emitiranje:  lipanj/srpanj 2023. HRT

Prethodnu epizodu serije Obiteljski grijesi pogledaj OVDJE!

Sve popularne serije pronađi OVDJE!

San Juan je gradić u kojemu su grijesi – izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini – skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče ove meksičke telenovele.

Ocjenite sadržaj

Kliknite na zvijezdice za glasanje!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Nema ocjena trenutno! Budite prvi koji će ocjeniti sadržaj.

Povezane objave

Back to top button